06 - 36 56 21 36

Testimonials

“De sessies met Manja waren intensief en boeiend. Intensief omdat ik snel naar een diepere bewustwording kon komen, boeiend omdat ik ervaringen heb opgedaan die mij in mijn werk helpen en als persoon ook nieuwe inzichten hebben gegeven. Bewustwording kan iedereen op verschillende manieren ondergaan en ervaren; de weg is het doel. De kracht van Manja is dat zij heel snel aanvoelt en ziet waar jouw mogelijkheden en behoeften liggen, en zonder oordeel met je aan de slag gaat en oefent met hele praktische opdrachten. In de sessies heb ik tools gekregen die ik dagelijks toepas, zowel zakelijk als privé. Laat je leiden door wat je bij haar ervaart en zie compleet nieuwe mogelijkheden die je verder op weg helpen.

Sessies met Manja zijn juist ook een aanrader voor degene die verdieping zoeken in bijvoorbeeld het voelen, weten en zien; je zult ervaren dat deze in de sessies versterkt worden.”

A.

“Na meer dan 30 jaar in het werk intellectueel en rationeel succesvol te zijn geweest, ben ik een andere weg ingeslagen. Er was voor mij geen balans meer. Geen voldoening. Ik heb eerst zelf gezocht naar een nieuwe balans. Deze heb ik uiteindelijk onder begeleiding van Manja gevonden. Op een zeer fijne en professionele wijze, heb ik ervaring mogen opdoen met de spirituele wereld en mijn eigen gevoel. Het geeft nu voor mij een soort kompas in mijn leven en de voor mij passende beslissingen te nemen. Dit voelt enorm goed.”

J.

“Balans. Dat is het sleutelwoord. Manja brengt mij in balans. Vooral met mij zelf maar (daarmee) ook met de mensen om mij heen. Manja helpt mij te helpen, te zien, te communiceren, waardoor relaties met de mensen die mij lief zijn zich verdiepen en waardoor de mensen die mij lief zijn beter in hun vel komen te zitten.
Lieve Manja, elke keer zet je mij aan het denken, voel ik mij fris en gezuiverd, geef jij mij energie en ervaar ik onze bijzondere band. Dank je wel.”
Suzanne

“Als je je eigen spiritualiteit wilt exploreren moet je bij Manja zijn. Manja verstaat de kunst om een sfeer te creëren waarin je je heel vrij voelt dit veld bij jezelf te ontdekken en exploreren. Ze is concreet, duidelijk en liefdevol. Een stimulerende en humorvolle gids in dit spannende landschap en bovenal een vakvrouw die je helpt deze soms mystieke wereld reëel en tastbaar te maken. En altijd ten dienste van je persoonlijke groei en met een vertaling naar je dagelijkse leven”
Andre de Jong, rector Academium

Contactgegevens

Zielsgewoon ZIJN
Manja van Hooijdonk
info@zielsgewoonzijn.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij:

 

 

Onderdeel van:

Zielsgewoon ZIJN is een onderdeel van ZielsgewoonManja, welke geregistreerd staat bij de KvK onder nummer 24422818