06 - 36 56 21 36

Over ons

Manja van Hooijdonk

Manja van Hooijdonk (1966) is afgestudeerd Marketing Communicatie deskundige en heeft diverse leidinggevende en centrale functies gehad in het bedrijfsleven, o.a. als Marketing Communicatie Manager en Senior Staffunctionaris Corporate Communications. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, kwam de hooggevoeligheid en het helderzien en helderweten bij Manja weer zodanig naar voren dat zij ervoor gekozen heeft om haar hart te volgen en om voor zichzelf te beginnen waarbij zij graag andere mensen en bedrijven wil inspireren om dichter bij hun eigen kracht en hart te komen. Hiervoor heeft zij in 2007 ZielsgewoonManja opgericht.

Onlangs (2019) heeft zij het Centrum ‘Zielsgewoon ZIJN’ opgericht. Een Centrum voor Bewustwording, Heling en Inspiratie voor eenieder die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en bereid is de beste versie van zichzelf te ontdekken en te worden. Op diverse niveaus heeft zij opleidingen gevolgd en behaald bij (inter)nationale leermeesters die haar vakgebied holistisch coaching en kunst verder hebben verdiept en verbreed. Door haar jarenlange ervaring als holistisch coach en kunstenares, weet zij mensen te verwonderen, te inspireren, bewust te worden én te helen.

Dit alles op hele ontspannen wijze en vanuit integriteit en zuiverheid. Zij werkt altijd ten dienste van jouw persoonlijke groei, met een vertaling naar jouw dagelijkse leven.

Rosanne Schliessler

Rosanne Schliessler (1962) is in 2011 gestart met Hartenvrouw Coaching in Nieuw-Lekkerland. Een coachingspraktijk met als specialisatie Levenslust! Je geschiedenis kun je niet veranderen, maar wel jouw reactie hierop. Ze heeft ervaren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Het is een prachtige reis om te ontdekken welke mogelijkheden je allemaal hebt en zij gunt die ervaring ook anderen. Zij is NLP mastercoach/-trainer en familieopsteller. Daarnaast heeft zij zich bekwaamd in hypnose, tijdlijntherapie en sociaal panorama. Bij Centrum ‘Zielsgewoon ZIJN’ verzorgt zij de opstellingsavonden en zal ze verschillende workshops en cursussen geven. Haar missie: “De wereld een beetje mooier achterlaten dan dat ik haar aantrof door met alles wat ik heb aan talenten, kracht, passie, liefde, humor en volharding, het mooiste uit mezelf en anderen naar boven te laten komen”.

 

Marijke van der Pluijm

Mijn naam is Marijke van der Pluijm. Ik help ondernemers te doen waar ze goed in zijn, door alle andere werkzaamheden voor ze uit handen te nemen. Zo help ik Manja met alle technische zaken van Zielsgewoon ZIJN. Denk hierbij onder andere aan het maken en onderhouden van de website en het versturen van de nieuwsbrieven.

Contactgegevens

Zielsgewoon ZIJN
Manja van Hooijdonk
info@zielsgewoonzijn.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij:

 

 

Onderdeel van:

Zielsgewoon ZIJN is een onderdeel van ZielsgewoonManja, welke geregistreerd staat bij de KvK onder nummer 24422818