06 - 36 56 21 36

Over ons

Manja van Hooijdonk

Manja van Hooijdonk (1966) is afgestudeerd Marketing Communicatie deskundige en heeft diverse leidinggevende en centrale functies gehad in het bedrijfsleven, o.a. als Marketing Communicatie Manager en Senior Staffunctionaris Corporate Communications. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, kwam de hooggevoeligheid en het helderzien en helderweten bij Manja weer zodanig naar voren dat zij ervoor gekozen heeft om haar hart te volgen en om voor zichzelf te beginnen waarbij zij graag andere mensen en bedrijven wil inspireren om dichter bij hun eigen kracht en hart te komen. Hiervoor heeft zij in 2007 ZielsgewoonManja opgericht.

Onlangs (2019) heeft zij het Centrum ‘Zielsgewoon ZIJN’ opgericht. Een Centrum voor Bewustwording, Heling en Inspiratie voor eenieder die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en bereid is de beste versie van zichzelf te ontdekken en te worden. Op diverse niveaus heeft zij opleidingen gevolgd en behaald bij (inter)nationale leermeesters die haar vakgebied holistisch coaching en kunst verder hebben verdiept en verbreed. Door haar jarenlange ervaring als holistisch coach en kunstenares, weet zij mensen te verwonderen, te inspireren, bewust te worden én te helen.

Dit alles op hele ontspannen wijze en vanuit integriteit en zuiverheid. Zij werkt altijd ten dienste van jouw persoonlijke groei, met een vertaling naar jouw dagelijkse leven.

Madelon Apfl,

Madelon Apfl, geboren 1965 te Wiener Neustadt in Oostenrijk.

De eerste 11 jaar van mijn leven in Oostenrijk en Alblasserdam, gebruikte ik mijn roepnaam Madelon, waarna ik in Papendrecht overstapte op Manon, mijn officiële naam. Sinds september 2008, na een persoonlijk sjamanistisch proces ben ik weer overgestapt op Madelon. Het Inca-sjamanisme, mij gebracht door Avani van Leeuwe, was het laatste puzzelstukje wat mijn eigen puzzel compleet maakte, daar volgde ik de 4 Windrichtingen en deed de Healing opleiding volgens de 4 windrichtingen. Bij Karen van Doesburg deed ik de Munay Ki en de Nusta Karpay Intensive en de Nusta reis naar Peru in 2011.

De andere puzzelstukjes zijn:
1984-1988 Opleiding fysiotherapie Hogeschool Rotterdam
1990-1993 Opleiding (kinder-)acupunctuur en chinese kruiden Anglo Dutch
2003 Nascholing transpersoonlijke meditatieve acupunctuur IOCOB
De Chinese filosofie is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. De holistische visie spreekt mij erg aan, ik zie de mens als een geheel van lichaam en geest en dat komt ook in mijn behandelingen terug. Daarnaast vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk.

Marijke Marcelis

Als je de juiste toon kunt pakken
Letters elkaar vinden in volmaakte harmonie
Woorden als een waterval gaan stromen
Dat is voor mij pure magie

Mijn naam is Marijke Marcelis, in de achterliggende jaren heeft mijn schrijfproces zich ontwikkeld van leuk tijdverdrijf tot een welhaast eerste levensbehoefte. Naast mijn dagelijkse morning page, schrijf ik gedichtjes en korte verhalen, zo uit het leven gegrepen.

Speciaal voor jou heb ik een schrijfreis ontwikkeld met de naam ‘schrijf je rijk’. Ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten

Marjolijn van de Wetering.

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik bezig met naald en draad en vooral met borduren en af en toe haken.

Ik ben lang op zoek geweest naar mijn eigen stijl in het borduren. Tijdens een coaching traject kreeg ik de opdracht ‘vertel je verhaal’ en deze opdracht heeft mijn energiekanalen opengezet naar een eigen stijl. Ik borduur inspirerende teksten die  ik gebruik om mijn verhaal van dat moment te vertellen. Stukje bij beetje ben ik een verhalerverteller met naald en draad aan het worden.

Ook de reizen die ik met mijn man maak zijn een grote bron van inspiratie.

Ondertussen heb ik een volgende stap gezet in mijn creatieve leven, het geven van workshops!

Rosanne Schliessler

Rosanne Schliessler (1962) is in 2011 gestart met Hartenvrouw Coaching in Nieuw-Lekkerland. Een coachingspraktijk met als specialisatie Levenslust! Je geschiedenis kun je niet veranderen, maar wel jouw reactie hierop. Ze heeft ervaren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Het is een prachtige reis om te ontdekken welke mogelijkheden je allemaal hebt en zij gunt die ervaring ook anderen. Zij is NLP mastercoach/-trainer en familieopsteller. Daarnaast heeft zij zich bekwaamd in hypnose, tijdlijntherapie en sociaal panorama. Bij Centrum ‘Zielsgewoon ZIJN’ verzorgt zij de opstellingsavonden en zal ze verschillende workshops en cursussen geven. Haar missie: “De wereld een beetje mooier achterlaten dan dat ik haar aantrof door met alles wat ik heb aan talenten, kracht, passie, liefde, humor en volharding, het mooiste uit mezelf en anderen naar boven te laten komen”.

 

Sonja Zuidema

Ik ben Energetisch Coach en heb een praktijk voor bewust leven.

Dit werk doe ik omdat ik het zo mooi vindt om alle facetten van het leven te kunnen belichten, vanuit het punt waar jij vast loopt, het even niet meer weet of niet meer begrijpt voor jezelf.
In mijn praktijk begeleid ik mensen die voelen dat ze het anders willen, want zoals het nu gaat werkt het niet. Ze weten alleen niet hoe.
Het sleept vaak al zo lang dat ze zelfs fysieke klachten hebben.

Ze nemen hun emoties niet serieus, hebben veel gedachtes die niet dienend zijn en hun voeding is eigenlijk meer vulling.
Het zijn vaak sensitieve vrouwen die weer vanuit hun gevoel willen gaan leven, maar zijn vergeten hoe ze dat kunnen doen.
Ondertussen hebben ze wel last van energie van andere mensen.
Het ontbreekt er aan dat ze hun intuïtie volgen, zonde, want die hebben we allemaal en hoe mooi als we die weer in kunnen zetten in ons dagelijks leven.
Terug naar de kern, jouw kern!

Tilly Huyzer

Een vrouw die overal mogelijkheden ziet. Ik ‘önt’-moet graag mensen. Niets ‘moet’als ik je tegenkom, maar als ik iets voor je kan betekenen doe ik dat graag.

Ik ben op 9 juli 1958 in Zuid-Afrika geboren en toen ik 4 jaar oud was reisde mijn familie weer terug naar Nederland waar ik ben opgegroeid. Ongeveer 13 jaar geleden ontdekte ik Dru yoga en ik werd Dru yoga en Dru meditatie docente. Je kunt me vinden in Alblasserdam in Landvast en in Sliedrecht bij mij thuis. Als Reiki master begeleid ik mensen 1 op 1 en sinds 2 jaar studeer ik Dru Ayurveda. Inmiddels kun je ook bij mij terecht voor marma massages. Meer info: www.ontmoettilly.nl of 0610956783

 

Willemijn Koning

Mijn naam is Willemijn Koning en samen met Manja gaan wij de Reiki cursussen geven! Ik zal Manja hier in assisteren. Verder heb ik al bijna 3 jaar een eigen schoonheidssalon. Met een passie voor massage, Reiki en ook wenkbrauwen, heb ik het super naar mijn zin. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik anders ben en dat ik graag andere mensen wil helpen. Eenmaal iets ouder heb ik hier mijn beroep van gemaakt! Het mooiste hier aan is dat ik mensen weer bij zichzelf kan brengen en ze een rust moment kan geven. Ook ga ik starten met mijn opleiding tot Reiki Master. Het assisteren bij de Reiki cursussen is gelijk een extra oefening! Allemaal mooie dingen dus. Ik heb er super veel zin in en ik hoop jij ook! Tot snel! 

Marijke van der Pluijm

Mijn naam is Marijke van der Pluijm. Ik help ondernemers te doen waar ze goed in zijn, door alle andere werkzaamheden voor ze uit handen te nemen. Zo help ik Manja met alle technische zaken van Zielsgewoon ZIJN. Denk hierbij onder andere aan het maken en onderhouden van de website en het versturen van de nieuwsbrieven.

Contactgegevens

Zielsgewoon ZIJN
Manja van Hooijdonk
info@zielsgewoonzijn.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij:

Onderdeel van:

Zielsgewoon ZIJN is een onderdeel van ZielsgewoonManja, welke geregistreerd staat bij de KvK onder nummer 24422818